Onze
services

Wij zorgen goed voor uw auto!
Maak een afspraak
Ronny van Verpalen doet auto check

APK

Verpalen APK keuring
Voor APK keuringen bent u bij ons aan het goede adres.

U maakt een afspraak om uw auto op een gewenste dag of tijdstip te laten keuren. Onder het genot van een kopje koffie wacht u tot de keuring is gedaan, waarna u de auto weer kunt meenemen. Bij eventuele kleine gebreken wordt de reparatie direct uitgevoerd. Bij een grotere reparatie wordt direct een nieuwe afspraak gepland en wordt er van te voren een prijsopgaaf gedaan.

Een APK Keuring kost bij ons slechts  €39.95

Onderhoud

Andre verpalen doet auto onderhoud
Verpalen werkt volgens fabrieksrichtlijnen, dat wil zeggen dat we de voorschriften van uw autofabrikant voor onderhoud en reparaties volgen.

De onderhoudsbeurt bestaat uit een basis check en mogelijk aanvullend onderhoud. Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en distributieriem. Tijdens de onderhoudsbeurt stelt Verpalen car service   vast of aanvullend onderhoud nodig is.

Uitlijnen

Verpalen wielen uitlijnen
Een goede uitlijning van uw auto is essentieel :

    Het zorgt voor een goede wegligging
    U verbruikt minder brandstof en bespaart kosten
    Uw banden gaan langer mee

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan Verpalen car service toevertrouwen. Onze monteurs hebben de benodigde technische kennis en maken gebruik van kwaliteitsapparatuur van Bosch. Wij controleren de uitlijning van uw auto en corrigeren die waar nodig meteen.               

Banden wisselen

Verpalen banden wisselen
Opslag winterbanden en zomerbanden

De rubbersamenstelling van de moderne zomer- en winterband wordt tegenwoordig helemaal afgestemd op het seizoen. Daardoor hebt u in de zomer en in de winter altijd de perfecte grip. Daarom is het verstandig om in het voorjaar en najaar van banden te wisselen.

Als u zelf geen ruimte hebt voor opslag, dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Verpalen beschikt over beschermde ruimten waar uw banden een heel seizoen onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen.  

Nieuwe banden

De belangrijkste belemmering voor het bestellen van banden op het internet is voor velen de montage. Wie gaat ermee akkoord om de banden te monteren? Hoe monteer ik banden die ik via internet heb gekocht? Waar kunnen de op het internet gekochte banden geleverd worden?
Het is heel eenvoudig. Bij de bevestiging van uw bestelling kunt u uw nieuwe banden laten bezorgen bij Verpalen. Wij verzorgen de montage van uw nieuwe banden.

Carbon Cleaning

Verpalen carbon cleaning logo
Carbon cleaning helpt het verlengen van de levensduur van uw motor. Hierdoor hoeft u niet onnodig snel dure onderdelen te vervangen.

Het verwijdert koolaanslag uit uw motor en zorgt ervoor dat uw motorvermogen op peil blijft. Tevens is het goed voor het milieu.

Kom langs bij Verpalen car service en maak een afspraak voor  voor een beurt.

Chip Tuning

Verpalen chip tuning
Met chiptuning stemmen we de parameters opnieuw en beter op elkaar af. Dit geeft een prestatieverbetering bij motoren met turbo, of een andere vorm van laaddrukverhoging, van 20% tot 40%  van koppel (trekkracht) en vermogen (topsnelheid). Bij atmosferische motoren is de winst 6 à 8%. Hierdoor kan de auto sneller optrekken en wordt de topsnelheid verhoogd.

Bij een onveranderde rijstijl is een brandstofverbruikvermindering realiseerbaar omdat het rendement van de motor wordt verhoogd. De motor wordt levendiger en reageert sneller op gaspedaalbewegingen.
Vraag hier uw prijs aan.

Airco onderhoud

airco onderhoud door Andre verpalen
Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.

De Airco Check van Verpalen Car Service betekent dat het gehele airco systeem van uw auto wordt gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt. Of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn. Is de airco aan onderhoud of reparatie toe? Dan zal de monteur u altijd vooraf om toestemming vragen.

Uitlezen ODB storing

Verpalen uitlezen storingen
Met OBD (OnBoardDiagnostics) wordt de auto uitgelezen en zo kunnen eventuele diagnostische foutcodes worden gevonden en gewist. Maar ook sensor data worden weergegeven zoals koelvloeistoftemperatuur, olietemperatuur, motortoerental, snelheid, brandstof trims, oliedruk, brandstofsysteem status, inlaatdruk, luchtflow rate, inlaatluchttemperatuur, etc.

Verpalen Car Service beschikt over alle apparatuur om dit te kunnen uitlezen.

Vul het formulier in voor een afspraak.

Dank u! De gegevens zijn ontvangen!
Oops! Er is iets misgegeaan bij het versturen van het formulier.